May 23, 2011

Kenapa Herbalife,not Others product???


Bismillah & salam...


   Ada sesape pernah dengar x company atau produk yang bernama HERBALIFE??? For sure ade yg tak pernah dengar,huhu... but,no problem,ni nak cite sikit
   Herbalife ni company yg tengah menyebarkan misi healthy nutrition pada seluruh dunia di samping mempelopori produk pengurusan berat badan terkini, pemakanan dan juga penjagaan personal. Teknologi terkini digunakan dalam mencipta formula untuk setiap keperluan - sama ada berkaitan dengan jantina, umur, atau badan badan yang khusus.
   Produk-produk ini diasaskan dari kemajuan sains makanan, suplimentasi mikronutrien dan sains herbal. Ia dihasilkan untuk meningkatkan kualiti hidup penduduk dunia dan for sure untuk kesihatan yg optimun di masa hadapan.
  Dengan menyatukan kebaikan semulajadi dan sains terkini, Herbalife adalah yang paling termaju dalam memaksimumkan kesihatan diri.


  • Diasaskan pada 1980, Herbalife International adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan terunggul yang mengkhusus dalam mempermudahkan ke arah kehidupan yang sihat
  • Telah mencecah 31tahun (2011). Lama tak?
  • telah berada di 73 buah negara dan masih lagi bertambah pada setiap tahun
  • 60Juta pelanggan yang berpuas hati dan masih lagi bertambah. Mungkin anda juga akan menjadi pelanggan yang berpuas hati selepas ini.
  • Disenaraikan dalam bursa saham NYSE. Bukan mudah untuk sesuatu syarikat disenaraikan di bursa saham NYSE. Hanya syarikat yang berprestij dan mantap sahaja yang mampu menyenaraikan diri dalam bursa saham NYSE. Kalau anda x percaya, anda boleh layari internet dan carik tentang NYSE.
  • Lembaga Penasihat Saintifik dan Perubatan.
  • No 1 syarikat pengurusan berat badan di serata dunia.
  • Malaysia telah berjaya mendapat tempat yang kesembilan di antara 73 buah negara!
BAGAIMANA  IA BERMULA

    Ibu kepada Mark Hughes, pengasas Herbalife, ketagihan kepada pil diet yang dibenarkan (sbb nak kurangkn 5kg je) dan meninggal dunia akibat pengambilan berlebihan. Mark Hughes bertekad mencari jalan untuk membantu orang lain yg macam ibu dia melalui pemakanan yg baik dan sihat serta mencipta program pengurangan berat badan yang selamat dan berkesan. Setelah beberapa lama melalui proses penyelidikan dan pembangunan, Mark melancarkan Herbalife untuk mencapai misi menjadikan kesihatan dan kesejahteraan badan dapat dinikmati oleh semua orang di dunia ini.


 DIREKA SECARA SAINTIFIK KHUSUS UNTUK KEJAYAAN ANDA


   Produk Herbalife yang inovatif dihasilkan oleh para saintis, doktor dan pakar pemakanan dengan mengambilkira kesihatan dan kesejahteraan pengguna. Walaupun produk Herbalife berformulakan semulajadi untuk kesejahteraan seumur hidup dan mudah diperolehi, namun janji untuk peluang perniagaan pastinya memberikan ganjaran kewangan yang menguntungkan.

 PAKAR YANG ANDA BOLEH PERCAYA
   Lembaga Penasihat Saintifik Herbalife, Kumpulan Perhubungan Perubatan dan Lembaga Penasihat Perubatan adalah tenaga utama di belakang kejayaan industri Herbalife. Kumpulan pakar saintifik inilah yang mengarah pembangunan produk Herbalife menerusi kajian dan pengujian produk, agar kualiti Herbalife mampu mencapai standard yang ditentukan oleh industri pada masa kini.

SOKONGAN YANG ANDA BOLEH HARAPKAN

     Dengan kumpulan yang melebihi satu juta pengedar bebas menjual produk Herbalife di melebihi 73  buah negara di seluruh dunia ( dan jualan retail sebanyak $1.8 billion), anda boleh pastikan yang anda mempunyai sokongan untuk berjaya.
Untuk awak2 yg sudi baca my post. This is nothing much,just a few contribution from me,hopes u guys got benefit from my blog=)